Open repetitie op 3 september!

Deze open repetitie is geweest. In verband met de Corona-maatregelen kunnen wij nu geen open repetitie organiseren. Heb je belangstelling om met ons kennis te maken, dan vinden wij dat heel erg leuk! Neem contact op via mateloos@hotmail.com, of telefonisch op nummer 06-12177647. Ook al kunnen we niet bij elkaar komen, wachten met zingen hoeft zeker niet!

Op 3 september organiseert Mateloos vocaal collectief een open koorrepetitie in Leeuwarden. Het collectief, dat momenteel uit zes vrouwen bestaat, is op zoek naar twee nieuwe zangeressen en nodigt geïnteresseerden van harte uit om mee te komen zingen op de open repetitie.

Mateloos repeteert wekelijks op donderdagavond in Leeuwarden. De afgelopen maanden alleen online vanwege corona, maar nu weer in de (grote) repetitieruimte in Leeuwarden. Deze locatie biedt ruim voldoende afstand tussen de zangeressen, ook met tien gasten erbij.

Interesse in de open repetitie? Meld je even aan!

Als je interesse in de open repetitie hebt, horen wij het graag via mateloos@hotmail.com of 06 12177647. Je ontvangt dan ter voorbereiding de nummers die we die repetitie gaan zingen (pdf en muziekbestanden), zodat je alvast een beeld krijgt en wellicht al wat kunt meezingen.

In verband met corona houden wij minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar. Wij respecteren de corona maatregelen en gaan ervan uit dat de gasten dat ook doen.

Aan de open repetitie zijn geen kosten verbonden. Wanneer je na de repetitie serieus overweegt om lid te worden, kun je nog een ‘gewone’ repetitie bijwonen. Daarna bespreken we samen de wensen en mogelijkheden.

Zing jij graag en hou je van optreden?

Kom dan vooral langs op de open repetitie; je bent van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: