Wij brengen een serenade aan…. ons publiek!

Wij hebben de laatste weken niet stil gezeten, maar hebben gehoor gegeven aan de oproep van de KBZON om een filmpje in te sturen met een serenade aan iets of iemand in coronatijd. Wij maakten een serenade voor al het publiek dat al zo lang live kunst en cultuur heeft moeten missen. Zelf missen wij dit als cultuurgenieters uiteraard ook . Bovendien missen wij jullie: ONS PUBLIEK!

Hieronder kunnen jullie ons ingestuurde filmpje bekijken en beluisteren. Alle geluids- en beeldopnamen zijn individueel ingezongen en gefilmd. Onze multitool Stieneke heeft er een prachtig filmpje van gemaakt. Wat vinden jullie ervan?

Open Repetitie

Jullie hebben er een tijdje op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! A.s. donderdag 17 juni houden wij een Open Repetitie! Wil je zelf eens ervaren hoe onze repetities verlopen, wat wij momenteel op het repertoire hebben staan en hoe leuk wij zijn, meld je dan aan via mateloos@hotmail.com. Wacht niet te lang, want de eerste aanmeldingen zijn al binnen! We zingen van 20.00 tot 22.00 uur. Hopelijk zien we je de 17e in Leeuwarden!

‘Mateloos Meet’ en een verrassende ‘Wende’ in ons repertoire

Ook afgelopen week hebben we weer twee gasten in onze ‘Meet & Greet’ op de koffie gehad: Wilma en Grietje. De zussen hebben zich kort aan ons voorgesteld en deze week maken we er een langer gesprek van, als de zoon van Wilma de nieuwste versie van Teams heeft geïnstalleerd 😉 Dan kunnen we elkaar in elk geval tegelijkertijd zien én spreken. Wil je ook eens met ons greeten? Bericht ons even en dan krijg je een link!

Verder hebben we afgelopen week een nieuw nummer aan ons repertoire kunnen toevoegen. Arrangeur Tijs Krammer heeft op ons verzoek het nummer “Blijf” van Wende Snijders gearrangeerd. Een prachtig lied met een evenzo mooie bewerking. We hebben er enorm veel zin in om dit in te gaan studeren. Wil je dit nou ook en wil je de uitdaging aangaan om dit samen te gaan zingen? Meld je dan bij ons aan!

Woon je trouwens in Leeuwarden en rondom het centrum? Hou dan de brievenbus in de gaten, want we gaan de komende periode ‘old school langs de deuren’ met een kleurrijke oproep.

Tot slot kijken we net als jullie hoopvol naar de berichtgevingen over eventuele versoepelingen. Zodra we weer lekker fysiek met elkaar kunnen gaan zingen, gaan we dat meteen doen. Tot die tijd Meeten en Greeten we gewoon nog even door en gaan we kijken of Jamulus een ‘nieuw maatje’ van ons wordt.

Mateloze groeten❤️💛💚💙💜

Hoe lekker een online bakkie kan zijn!☕️

Op 18 maart jl. was onze eerste echte online ‘Meet & Greet’ en hebben we kennisgemaakt met Mirjam en Boudien.

Tijdens dit Mateloos Koffiemoment hebben we uiteraard ons (eigen) bakje koffie lekker laten smaken. Maar het was vooral Mateloos gezellig. We hebben over en weer over onszelf mogen vertellen en de liefde voor muziek gedeeld. Zodra we elkaar weer mogen ontmoeten, wordt dit moment voortgezet. De dames overwegen namelijk om bij Mateloos te komen zingen!

Wil jij dit nou ook en heb je dit moment gemist? Niet getreurd, want op 8 april 2021 is de volgende Meet.

Stuur even een mailtje en dan krijg je van ons de link voor deze Greet.

Tot dan!