Open repetitie op 3 september!

Op 3 september organiseert Mateloos vocaal collectief een open koorrepetitie in Leeuwarden. Het collectief, dat momenteel uit zes vrouwen bestaat, is op zoek naar twee nieuwe zangeressen en nodigt geïnteresseerden van harte uit om mee te komen zingen op de open repetitie.

Mateloos repeteert wekelijks op donderdagavond in Leeuwarden. De afgelopen maanden alleen online vanwege corona, maar nu weer in de (grote) repetitieruimte in Leeuwarden. Deze locatie biedt ruim voldoende afstand tussen de zangeressen, ook met tien gasten erbij.

Interesse in de open repetitie? Meld je even aan!

Als je interesse in de open repetitie hebt, horen wij het graag via mateloos@hotmail.com of 06 12177647. Je ontvangt dan ter voorbereiding de nummers die we die repetitie gaan zingen (pdf en muziekbestanden), zodat je alvast een beeld krijgt en wellicht al wat kunt meezingen.

In verband met corona houden wij minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar. Wij respecteren de corona maatregelen en gaan ervan uit dat de gasten dat ook doen.

Aan de open repetitie zijn geen kosten verbonden. Wanneer je na de repetitie serieus overweegt om lid te worden, kun je nog een ‘gewone’ repetitie bijwonen. Daarna bespreken we samen de wensen en mogelijkheden.

Zing jij graag en hou je van optreden?

Kom dan vooral langs op de open repetitie; je bent van harte welkom!

Nu geen optredens door Corona

De hele wereld is in de war, al het sociale leven ligt plat. Vanwege Corona zijn alle concerten vervallen of uitgesteld naar later dit jaar. Z├│ jammer! Natuurlijk hebben we begrip voor de maatregelen en houden wij ons ook aan de richtlijnen. Geen optredens meer, geen repetities, geen proefrepetities voor nieuwe leden.

Gisteren hebben we elkaar wel weer even kunnen zien en horen. Online. Hoe leuk was dat! En hoewel we nu niet kunnen repeteren zoals we gewend zijn, staan we niet stil. Ambities genoeg! Tijd voor de puntjes op de i, teksten instuderen en choreo oefenen. Zodat onze optredens later dit jaar n├│g beter, mooier en verrassender zijn!

‘Lief Dagboek…’; het optreden van Mateloos op 26 januari in het Natuurmuseum Frysl├ón

Leeuwarden, 17 januari 2020. Gisteravond hebben we de generale repetitie gehad voor ons kleurrijke optreden ‘Lief Dagboek…’ op zondag 26 januari bij het Winterkorenfestival in het Natuurmuseum Frysl├ón. Na het succes van vorig jaar, hebben we de lat weer wat hoger gelegd. We zingen nieuwe nummers en gaan de uitdaging aan om ons favoriete nummer van Abba te ondersteunen met een choreo. Benieuwd hoe dat klinkt ├ęn eruit gaat zien? Wij treden op om 17.30 uur. De entree is gratis en er treden nog meer koren op!