Prijzenkast!

Ons groene maatje gaat door het leven als Theorine. Zij is misschien een beetje de Kermit van de groep. Beetje onhandig, grote mond, klein hartje maar vooral vol energie. Ze neemt graag de regie, een stukje podium en waagt zich aan diverse muzikale uitdagingen. De prijs voor GEWAAGDHEID is dan ook dik verdiend.

Ons gele maatje, Jolande, zingt het liefst mezzosopraan. Heerlijk comfortabel tussen de hoge en lage partijen in. Zij is namelijk erg gevoelig. Daar wordt zij niet voor behandeld, maar ze heeft er wel een prijs voor gekregen: de eerste prijs in de categorie FIJNBESNAARDHEID!

Het maatje in de blauwe jurk is Stieneke. Zonder enige schaamte zingt zij van hoog naar laag en zelfs binnen bepaalde nummers wisselt zij ongegeneerd van partij. Schaamteloos dus als ze is, wist ze mede daarom in de categorie SCHAAMTELOOSHEID de hoogste prijs in de wacht te slepen.

Anneke kan heel hoog zingen. Zij is onze sopraan in de rode jurk, maar zij zingt ook wel eens de altpartij. Zij is zo mateloos flexibel, dat ze de eerste prijs in de categorie MATELOOSHEID heeft gewonnen en ze was mateloos blij met deze beker! Ze heeft ook een boodschap voor het publiek: Ga mateloos van ons genieten en ga daarna mateloos blij weer naar huis!

Yvonne, het maatje in de roze jurk, voelt zich kwiek en vitaal, gaat met speelsheid om met serieuze zaken en heeft onlangs de eerste prijs gewonnen in de categorie DARTELHEID. “Mensch durf te leven” is haar motto. Zij bekommert zich niet om de dag van morgen. Haar boodschap aan het publiek: Ik wou dat ik twee hondjes was, dan kon ik samen spelen.

%d bloggers liken dit: