‘Mateloos Meet’ en een verrassende ‘Wende’ in ons repertoire

Ook afgelopen week hebben we weer twee gasten in onze ‘Meet & Greet’ op de koffie gehad: Wilma en Grietje. De zussen hebben zich kort aan ons voorgesteld en deze week maken we er een langer gesprek van, als de zoon van Wilma de nieuwste versie van Teams heeft geïnstalleerd 😉 Dan kunnen we elkaar in elk geval tegelijkertijd zien én spreken. Wil je ook eens met ons greeten? Bericht ons even en dan krijg je een link!

Verder hebben we afgelopen week een nieuw nummer aan ons repertoire kunnen toevoegen. Arrangeur Tijs Krammer heeft op ons verzoek het nummer “Blijf” van Wende Snijders gearrangeerd. Een prachtig lied met een evenzo mooie bewerking. We hebben er enorm veel zin in om dit in te gaan studeren. Wil je dit nou ook en wil je de uitdaging aangaan om dit samen te gaan zingen? Meld je dan bij ons aan!

Woon je trouwens in Leeuwarden en rondom het centrum? Hou dan de brievenbus in de gaten, want we gaan de komende periode ‘old school langs de deuren’ met een kleurrijke oproep.

Tot slot kijken we net als jullie hoopvol naar de berichtgevingen over eventuele versoepelingen. Zodra we weer lekker fysiek met elkaar kunnen gaan zingen, gaan we dat meteen doen. Tot die tijd Meeten en Greeten we gewoon nog even door en gaan we kijken of Jamulus een ‘nieuw maatje’ van ons wordt.

Mateloze groeten❤️💛💚💙💜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: